Installateur nodig in Bergen op Zoom?

U kunt ons niet alleen inschakelen als loodgieter. We zijn in de regio Bergen op Zoom tevens al jarenlang actief als installateur. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels. Het is verstandig om de installatie van uw nieuwe verwarmingssysteem over te laten aan een professional. Alleen zo weet u zeker dat het toestel, het leidingwerk, de radiatoren en de thermostaat op de juiste wijze worden gemonteerd en op elkaar worden afgesteld. Wij weten precies waar we op moeten letten om een zo hoog mogelijk rendement te creëren. Hierdoor stookt u zuiniger, gaat uw ketel langer mee en verdient u uw investering in een goede ketel al snel terug.

Een nieuwe ketel aanschaffen?

Wilt u een nieuwe ketel aanschaffen? Schakel dan niet alleen voor de montage onze installateur in, maar laat u ook al bij de aanschaf door ons adviseren. Wij werken onder andere met de merken Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Wij informeren u graag over de verschillende systemen. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan gaat ons installatiebedrijf meteen voor u aan de slag. We zorgen voor de levering van uw ketel, de montage en de optimale afstelling. We nemen u al het werk uit handen!

Ook voor andere installatiewerkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Bel ons simpelweg op 0800 255 3733, of maak online een afspraak met ons contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs in Bergen op Zoom of omgeving. Uw installateur staat altijd voor u paraat!